Week 5 dagopvang

Nog eentje dan! Voorlopig de laatste opvang video van deze Corona periode.

Vanaf maandag zullen de scholen weer open gaan en veranderd onze rol op de Springbok. Wat hebben we het dit met super veel plezier gedaan en hopelijk hebben de kinderen dit ook zo ervaren!

🍟 We maakten deze week onze eigen puntzakken. Hier kwamen lekkere frietjes in van cake, gevuld met slagroom en lekkere spikkels om het af te maken 🤤.

🎲🎳 er werden echte Oud-Hollandse spelen gedaan zoals zaklopen, vier op een rij, touwtrekken en zo nog veel meer!

⛳️ De kinderen speelden Footgolf! 10 holes verdeeld door heel de school, met als doel om met zo weinig mogelijke passes de bal in de emmer te krijgen. Of zoals deze topper op het einde van het filmpje, de bal in de basket!

We wensen alle kinderen weer mega veel succes en plezier op school!

Posted on 05/02/2021 in basisonderwijs, Entertainement, Fun

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creëert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top