Docent Speelgedrag en Moving-Math (16-32 p/w)

Ben jij een enthousiaste sportieve docent die het leuke vindt om met jonge kinderen te werken dan hebben wij een mooie uitdagende functie binnen een leuk team voor jou waarin je je kan ontwikkelen.

Wat ga jij doen?

Jij brengt kinderen in beweging! Jij geeft uitvoering aan het bewegingsonderwijs via ons onderwijsprogramma. Ons programma is gericht op de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Jij werkt aan het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl. Op deze manier zorgen wij dat kinderen een brede leer- en leefomgeving krijgen aangeboden.

Jouw week bestaat uit het geven van sportlessen, gericht op de ontwikkeling van de fysiek motorische en sociale kant van het kind (Speelgedrag) en het automatiseren van rekenen (Moving Math. Het doel van Speelgedrag is om kinderen bewuster te maken van hun gedrag/houding binnen een groep.

Moving Math heeft als doel om het kind al spelend beter te leren rekenen. Je bent creatief, komt met goede doordachte organisaties en draagt bij aan de structuur die de kinderen nodig hebben binnen de school.  We verwachten een pro actieve houding, waarbij je mee wilt gaan in het IB PYP onderwijs binnen de school waar je gaat werken.

Werkzaamheden (o.a.)

●  Zelfstandig sport- en spellessen geven aan basisschoolleerlingen volgens onze onderwijsmethode (groep 1 t/m 8);

●  Sport- en spel begeleiding tijdens de pauze momenten van de leerlingen;

●  Meewerken aan activiteiten op het gebied van leertijdverlenging, gericht op de brede ontwikkeling van kinderen (gericht op het bevordering van sport-, sociaal-emotioneel, en talentontwikkeling);

●  Mogelijkheid tot extra sportlessen aanbieden op de BSO van de school (aansluitend aan je lesdag).

●  Werkdagen en uren worden bepaald in overleg.

Functie- eisen, competenties en ervaring

●  Werkzaamheden vinden plaats op een basisschool in Den Haag

●  Wij zoeken een docent in het bezit van tenminste een afgeronde opleiding MBO sport- en bewegen of CIOS (of een HBO sport diploma).

●  Nog in opleiding? Als leraar in opleiding (LIO) aan de Academie Lichamelijke Opvoeding ben je ook van harte welkom.

●  Vriendelijk, flexibel en proactief;

●  In bezit van een geldig EHBO diploma of bereid deze te halen;

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een marktconform salaris en een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf met daarin aandacht voor de kwaliteit en inbreng van het team. Flexibiliteit en zelf organiseren is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Salaris is mede afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Solliciteren

Gebruik maken van deze kans en voldoe je aan onze criteria? Stuur dan je sollicitatie onder vermelding van S​ollicitatie docent Speelgedrag ​ op naar ​werken@kcalsport.nl t.a.v. Hanko Binnendijk

Posted on 26/11/2023 in basisonderwijs, Vacature

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creëert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top