Week 4 dagopvang

Bijna zit de week er weer op! Vandaag nog een dagje knallen met elkaar! Zorgen dat het huiswerk af is, zorgen dat we weer een dagje plezier maken en zorgen dat alle kinderen weer met een goed gevoel het weekend in gaan. 🏫🎞

In het filmpje weer een kleine impressie van alles wat er deze week tot zo ver gebeurde.

πŸ§—πŸ»πŸͺœ De kinderen gingen los in speeltuin de verademing. Lekker klimmen en klauteren over alle toestellen, vaart maken op de kabelbaan en duizelig worden op het draai toestel 🀯. Het plezier spatte er vanaf!

πŸ₯§πŸ‘©πŸ½β€πŸ³ Ook voor deze week stond er weer een kokkerel sessie op het programma. Deze week veranderden de kinderen in echte taartenbakkers! We maakten lekkere kleine kwarktaartjes (en een grote voor de juffen en meesters 🀫), waarvan de kinderen aan het einde van de dag flink konden smullen!

🀀🎭🎡🐌 Normaal gesproken organiseren wij de LKP lessen op de school. We kropen deze week even terug in onze β€˜normale’ rol en deden een echte drum les, waarbij de kinderen mee mochten drummen in het ritme. Ook knutselden de kinderen slakken gemaakt van klei en kropen de kinderen in verschillende rollen tijdens de toneel les.

Al met al weer een geslaagde week als je het ons vraagt, maar bekijk het zelf maar in de video!

Posted on 30/01/2021 in basisonderwijs, Entertainement, Fun

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creΓ«ert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top