Week 3 dagopvang

Voor deze week stonden er weer genoeg activiteiten op het programma. Naast het dagelijkse huiswerk πŸ“š en de teams meeting πŸ‘©β€πŸ’»πŸ‘¨β€πŸ’», was er ook weer voldoende ruimte voor andere activiteiten.

🦁 Zo maakten we een leeuw van mandarijnen en bananen.🍌🍊 De ogen, neus en oren zijn gemaakt van chocolade saus. πŸ€«πŸ€€πŸ‘πŸ„πŸ

We bezochten de kinderboerderij en maakten de dieren blij met lekkere wortels. πŸ₯•πŸ›΄βš½οΈπŸ€

Er werd plezier gemaakt in de grote speeltuin, waar de kinderen losgingen op de glijbaan, de schommels en genoten op de step. πŸ•πŸ‘©πŸ½β€πŸ³πŸ‘¨β€πŸ³

De kinderen werden echte Italiaanse Pizzabakkers. Ze maakten hun eigen saus van verse tomaten, wortels, paprika en ui. πŸ…πŸ«‘πŸ₯•πŸ§… Buonissimo!

Posted on 23/01/2021 in basisonderwijs, Entertainement

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creΓ«ert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top