VAKLEERKRACHT LICHAMELIJKE OPVOEDING 24 tot 32 uur p/w

Dit voor de regio Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee en/of Rotterdam.

Ben jij deskundig, ondernemend en een flexibele vakleerkracht lichamelijke opvoeding? Ben jij sociaal, energiek en een echte verbinder? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

In verband met de groeiende vraag naar vakleerkrachten lichamelijke opvoeding zijn wij op zoek naar nieuw talent voor onze organisatie en natuurlijk vooral voor alle kinderen.

Wat ga jij doen?

Jij brengt kinderen in beweging! Jij geeft uitvoering aan het bewegingsonderwijs via ons onderwijsprogramma. Ons programma is gericht op de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Jij werkt aan het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl. Op deze manier zorgen wij dat kinderen een brede leer- en leefomgeving krijgen aangeboden.

Werkzaamheden (o.a.)

●  Zelfstandig bewegingsonderwijs geven aan basisschoolleerlingen volgens onze onderwijsmethode (groep 1 t/m 8);

●  Observeren van de beweeg vaardigheid van leerlingen, bedoeld voor het gericht inzetten van het beweegprogramma voor de ontwikkeling van kinderen;

●  Extra mogelijke werkzaamheden in overleg

●  Meewerken aan activiteiten op het gebied van leertijdverlenging, gericht op de brede ontwikkeling van kinderen (gericht op het bevordering van sport-, cultuurparticipatie en talentontwikkeling);

●  Sportlessen aanbieden op de BSO (aansluitend aan je lesdag). Dit is niet standaard, maar altijd in overleg.

Functie- eisen, competenties en ervaring

●  Wij zoeken een docent in het bezit van een afgeronde opleiding aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (of PABO opleiding met een bevoegdheid voor bewegingsonderwijs).

●  Nog in opleiding? Als leraar in opleiding (LIO) aan de Academie Lichamelijke Opvoeding ben je ook van harte welkom.

●  Klantvriendelijk, flexibel en proactief;

●  In bezit van een geldig EHBO diploma of bereid deze te halen;

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf met daarin aandacht voor de kwaliteit en inbreng van het team. Flexibiliteit en zelf organiseren is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Interesse?

Gebruik maken van deze kans en voldoe je aan onze criteria? Stuur dan je sollicitatie onder vermelding van S​ollicitatie Vakleerkracht LO met daarin de gewenste uren en regio t.a.v. Hanko Binnendijk ​vóór 231 oktober 2020​ op naar ​werken@kcalsport.nl

Vragen?

Neem voor vragen contact op met Hanko Binnendijk van Kcal sport & onderwijs via 06 50290121 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur).

Posted on 21/11/2020 in basisonderwijs, Vacature

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creëert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top