LKP docent sport, – spel en speelgedrag

Ben jij iemand die graag les geeft op een basisschool en kan organiseren en nieuwe initiatieven ontplooit? Dan hebben wij een mooie uitdagende functie binnen een leuk team voor jou waarin je je kan ontwikkelen.

Je gaat aan de slag met speelgedrag binnen sport- en spel en daarnaast geef je uiteraard ook gymlessen. Ook ga je het samen met je team het buitenspel opzetten en organiseren op de school.

Wij zoeken een docent LO met een ALO diploma voor op een basisschool gedurende het gehele schooljaar 2018-2019

  • ca. 25 uur per week op (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag)
  • Schooljaar 2018-2019
  • Den Haag

Solliciteren

Na een eerste screening op basis van je cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en bepalen we of we je uitnodigen voor een proefles om meer van jezelf te laten zien.

Wil je solliciteren of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Hanko via 010 – 82 00 981 of mail naar hanko@kcalonderwijs.nl

Posted on 02/07/2018 in basisonderwijs, Vacature

Share the Story

About the Author

Vanuit persoonlijke passie voor mensen, sport, bewegen, cultuur en talent ben ik begonnen met Kcal sport & onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier bijdragen aan een stukje kwaliteitsverbetering van leven. Kcal is een organisatie met professionals die een gezonde, energieke en positieve omgeving creëert waar scholen, bso’s, sportverenigingen en bestuurders een voedingsbodem vinden voor het realiseren van hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen. Kcal wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, jonge mensen om leren gaan met normen en waarden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top